NOGOMET U LOPTI

Što je nogomet u lopti?

Nogomet u lopti je nova vrsta timske zabave koju dovodimo na Vaša kućna vrata.

Uđite u napuhanu loptu promjera 2m i sa tim “oklopom” krenite u divlji nogomet i rušenje svojih protivnika bez prekršaja i bez ozljeda.

Nogometna arena sa dva gola veličine 17mx9m idealno je igralište za 4-6 igrača.

Za koga je namjenjen nogomet u lopti?

Nogomet u lopti je doslovno nazovimo je športska disciplina bez granica.

U ovoj igri zabaviti će se djeca veća od 130cm pa čak i manji, tinejdžeri i naravno odrasli bez ikakve dobne granice.

Iako je nogomet nekako muški šport, nogomet u lopti vrlo rado će zaigrati i nježniji spol. Ona prednost koju muškarci imaju naspram žena u standardnom nogometu, u našem nogometu u lopti skoro pa ne postoji. Ovdje nogometna tehnika baš i nije bitna jer tri protivnička igrača jedva čekaju da se zabiju u vas i sruše vas na pod.

Mogu li se ozljediti igrajući nogomet u lopti?

Šanse da se ozljedite tokom igre su barem tri puta manje nego kod običnog nogometa. Glava, trup, ruke pa čak i noge do koljena su vam zaštičene loptom pa je te dijelove tijela nemoguće ozljediti. Zbog velikog promjera lopte u kojoj se nalaze igrači također je nemoguće da se igrači međusobno dodirnu nogama i tako nanesu ozljedu.

Osim što su šanse da se ozljedite minimalne, naš nogomet u lopti je i jedini Korona Free timski šport. Čak i kod sudara dvojice igrača, distanca među igračima je 2m. Svaki igrač se nalazi u svojoj lopti i šanse za zarazu Korona ili bilo koji drugim virusom tokom igre jednaki su nuli. Nakon svake promjene igrača, lopte ručno dezinficiramo adekvatnim sredstvima prije nove upotrebe.

Koja su pravila igre?

Pravila igre nogometa u lopti ista su kao i kod običnog nogometa. Cilj igre je u određenom vremenskom periodu protivniku zabiti što više golova.

Dok je rušenje protivnika u nogometu zabranjeno, u našem nogometu je to preporuka. Ne birajte sredstva kako doći do protivničkog gola već rušite sve pred sobom dok ne stignete do njega. A ako vam po putu zasmeta i neki vaš suigrač, možete slobodno srušiti i njega.

Ovo nije nogomet bez pravila ali je svakako nogomet bez prekršaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *